phone 0478 12 14 52 (Michel Férir)

Over ons

ECO-TECHNIX is een dynamisch en innoverend installatiebedrijf dat meedenkt met klant en architect en de volledige waaier aan moderne technieken aanbiedt op het vlak van verwarming, sanitair, ventilatie en elektriciteit.

Michel FERIR (°1975), de zaakvoerder van Eco-Technix, is ingenieur van opleiding en begon zijn professionele carrière in de (verkoop van) elektronica. Zijn interesse in nieuwe technologie en zijn probleemoplossend denkvermogen waren toen en zijn nu nog steeds belangrijke pijlers in wat hij ondertussen al meer dan 10 jaar dagelijks doet.

Van het eerste contact met de klant, over het adviseren, het uittekenen en het berekenen van het volledige energieconcept, tot de installatie op de werf, hij staat de klant bij in al zijn keuzes en volgt het proces zelf op van A tot Z.

"De beste totaalconcepten zijn die die tot stand komen in nauw en constant overleg met de klant en zijn architect. Op die manier kunnen we wat in het hoofd van de klant zit ook écht in de praktijk brengen in zijn woning."

Onze opleiding en onze ervaring stellen ons in staat om een totaalconcept technieken voor jouw nieuwbouw of verbouwing uit te werken. Jouw wensen en de mogelijkheden van jouw woning staan daarbij centraal. Is je huis, wat betreft verwarming, het meest gebaat met een warmtepomp of met een condenserende gaswandketel? Ventileer je je woning best met of zonder warmterecuperatie? Droom je van een domotica-systeem waarmee je alles via je smartphone kan regelen of volstaat een standaard elektrische installatie? ECO-TECHNIX bekijkt samen met jou de mogelijkheden. Wij denken mee, wij berekenen, wij plannen, wij voeren uit en wij volgen op… en als klant heb je daarbij één enkele contactpersoon, die alles netjes op elkaar afstemt. Kan het eenvoudiger?!

Aan (ver)bouwen worden vandaag de dag door de overheid steeds strengere eisen opgelegd. Daarnaast worden de technieken er niet eenvoudiger op en gaan ze bovendien op het vlak van de sturing steeds vaker aan elkaar gekoppeld worden. Door bijvoorbeeld je ventilatie te koppelen aan je elektrische installatie, kunnen we de ventilatie op een slimme manier sturen, zodat je energie bespaart en toch maximaal comfort geniet. Of we zorgen ervoor dat de elektriciteit die je warmtepomp nodig heeft, opgewekt wordt door perfect gedimensioneerde zonnepanelen op je dak.

Stuk voor stuk voordelen van het totaalconcept technieken dat ondertussen het handelsmerk is geworden van ECO-TECHNIX. Kijk even onder REALISATIES voor referenties in je buurt!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x